Lukket på grund af alvorlig sygdom!

Omtale i pressen


Motorglade brødre

TV2 Øst, d. 22. maj 2004

Båd-brødre skal ud på drømmerejse Se artikel i PDF

Båd-brødre skal ud på drømmerejse
Salg af påhængsmotorer kan føre til meget. For Peter (tv.) og Frederik Madsen betyder udtrækningen i forhandlerkonkurrencen for nylig, at de midt i januar kan drage af sted på 14 dages luksusferie ved en caribisk strand. Foto: Mie Neel

Holbæk Amts Venstreblad, efteråret 1992

Lille Holbæk-firma vinder i stor landsdækkende lodtrækning

14 dages luksusferie ved en caribisk palmestrand med hvidt koralsand, krystalklart vand, temperaturer nær kogepunktet – og 10.000 kr. i lommepenge til at klatte væk på hyggelige spisesteder, barer, golf eller snorkling alt efter temperament!

Det er udsigter, der nok kan få et par efterårsplagede danskere til at lyse op midt i regn og rusk.

Brødrene Peter og Frederik Madsen, K. Madsen & Søn, Holbæk, stråler da også om kap med lysstofrørene i det lavloftede forretningslokale på Lærkevej, hvor reservedele, påhængsmotorer, arkivskabe, telefax og skrivebord konkurrerer om de sparsomme kvadratmeter.

Sidste efterår udskrev den danske importør af Suzuki-bådmotorer en landsdækkende forhandlerkonkurrence, hvor der dalede en aktie ned i lodtrækningsbunken, hver gang en Suzuki-motor smuttede over disken. Og selv om det lille Holbæk-firma var oppe mod tunge modstandere med langt større omsætning, stod der alligevel »K. Madsen & Søn, Holbæk« på den seddel, der kom først ud ved afgørelsen.

– Vi lurede god nok noget, da de ringede fra Suzuki og sagde, at det var os, der havde vundet, indrømmer Peter Madsen. Han kan nu se frem til at fejre 39 års fødselsdag i Mexicos varme, når han og storebror Frederik midt i januar drager af sted til ferieparadiset Cancun på Yucatan-halvøen ud til Det Caribiske Hav. – Så lukker vi forretningen helt. Det kan godt gå om vinteren, når der ikke er så meget at lave, mener brødrene Madsen.

De to har en snes år været sammen om driften af familiefirmaet, der blev grundlagt af faren, den nu 88-årige Kristian Madsen, der trak sig tilbage til privaten ved siden af værksted og forretning for otte år siden.

Firmaet skilter ikke meget med sin eksistens, men klarer sig fint med mund til øre-reklame. De daglige aktiviteter er delt mellem forhandling af bl.a. Volvo Penta-motorer – som også har Suzuki-modellerne med på programmet, landsdækkende forhandling af reservedele til de svenske Albin-motorer samt reparation af indenbords og påhængsmotorer over det meste af Sjælland. Bl.a. har K. Madsen & Søn for nylig fået alle reparationsarbejder hos søværnet på Kongsøre.

En placering, godt tilbagetrukket i det fredelige villakvarter i Holbæks vestlige udkant, giver ikke mange strøg-kunder. Men hvad gør det, når den etablerede kundekreds er så trofast, at det i flere tilfælde er tredje generation, der kommer for at få gnist i motoren igen.
jh

Leverandører:

Yanmar Marine logo Suzuki Marine logo Albin service logo på skilt